Meteen naar de inhoud

Over ons

Wij, van OXX Brand zijn een webshop gestart voor jongensjeans. Dit niet in de ‘normale’ maatvoering maar in een maatvoering die alleen OXX Brand hanteert en volledig nieuw is.

Vaak zijn er problemen met de juiste broek vinden. Wij gaan dit met dit unieke concept oplossen en ervoor zorgen dat jongens een broek passen van OXX Brand.

Wij zijn gaan werken met 8 breedte maten, 3 á 4 lengte maten. Kortom genoeg keuze in de maten om te combineren, om er zeker van de te zijn dat de broek mooi en goed zit.

Zit de maat er toch niet bij? Geef dit dan door via klantenservice@oxxbrand.com OXX Brand probeert voor zoveel mogelijk jongens een passend model te hebben.

De producten worden gemaakt van de beste kwaliteit doordat wij samenwerken met gespecialiseerde partners. Daarnaast werken wij duurzaam en gebruiken we bijvoorbeeld gerecycled verzendmaterialen.

Omdat we nieuw op de markt zijn, leveren we de broeken in twee verschillende kleuren. In de toekomst zullen we het concept uitbreiden over andere producten en nieuwe kleuren in de broeken.

Ook zijn wij actief op de sociale media kanalen. Op facebook en Instagram zullen wij onze producten regelmatig voorbij laten komen en zullen we acties houden. Dus houdt de sociale media kanalen goed in de gaten. Wij zouden het leuk vinden als je een broek hebt gekocht dat je hem showt op onze sociale media kanalen en wie weet hebben we dan een verrassing voor je!

Wil je contact met ons opnemen omdat je vragen hebt of een opmerking? Dan zijn wij te bereiken via de mail klantenservice@oxxbrand.com. Wilt u sneller met ons in contact komen? Dan zijn wij bereikbaar via de WhatsApp. Via de website kan u het WhatsApp gesprek openen.

Dus kijk snel op onze webshop!